top of page

Yogabøker

YOGA helt enkelt!

Yoga helt enkelt! Bente Helene Schei

I boken YOGA helt enkelt! 

fokuser jeg på det klassiske og enkle i yogaen. Jeg gir deg de beste konkrete øvelsene og programmene du kan følge hjemme.

 

Boken inkluderer øvelser for hele kroppen med programmer fra 10 til 90 minutter. I tillegg til de generelle programmene, får du egne programmer med øvelser som hjelper mot plager med mage og tarm, nakke og rygg, balanse og konsentrasjon. I boken handler det om å gjøre yoga tilgjengelige for alle. Stillingene er tydelig beskrevet og illustrert med bilder som gjør det lett å gjennomføre på egenhånd. Du får god forklaring på hva du skal være oppmerksom på, hva du skal passe på og hva som er virkningen av stillingene. ​

Boken er oversatt til tysk, dansk, svensk og finsk

Kurspris 199,- (veiledende 369,-)

Cappelen Damm, 2017, ISBN 9788202523121

YOGA for glede og energi

YOGA for glede og energi. Yogaøvelser, pust og meditasjonsteknikker for deg som ha gjot littyoga tidligere. Bente Helene Schei

YOGA for glede og energi med meditasjons-og pusteteknikker

 Er du nysgjerrig på effekten av de ulike øvelsene og leter etter praktiske råd og tips?

Yoga for glede og energi er for deg som har gjort litt yoga tidligere. Her finner du programmer med yogaøvelser og meditasjons- og pusteteknikker. Programmene kan følges helt eller delvis, alt etter hvor lang tid du har til rådighet, hvordan dagsformen er, eller hvor mye du ønsker å arbeide med deg selv.

Bente går nærmere inn på yoga som livsstil og forklarer filosofien bak. I yoga er målet å bli bevisst, slik at du klarer å være til stede i de valgene du til enhver tid må ta. Du får en egen ro og tilstedeværelse. Yoga for glede og energi gir deg muligheten til å arbeide med deg selv og din bevissthet, slik at du kan ta mer kontroll over livet. Programmene varer fra 10 til 90 minutter, men kan lett tilpasses og justeres. 

Lettfattelige og illustrerte programmer for blant annet

Programmene kan følges helt eller delvis, alt etter hvor lang tid du har til rådighet eller hvordan dagsformen er.

Kurspris 199,- (veiledende 379,-)

Cappelen Damm, 2019, SBN 9788202603571

bottom of page