top of page

Personvern - GDPR

Erklæring om personvern ved Senter for Klassisk yoga

Hos Senter for Klassisk yoga vi opptatt av å beskytte og respektere personvernet ditt i samsvar med EUs personvernforordning (2016/679) av 27. april 2016 (General Data Protection Regulation, GDPR). Denne personvernerklæringen forklarer når og hvorfor vi samler inn personopplysninger, hvordan vi bruker dem, og hvordan vi ivaretar opplysningenes sikkerhet. Personvernerklæringen gjelder bruken av tjenestene og aktiviteter knyttet til salg, markedsføring og effektuering av kundeavtaler. 

Hvem er Senter for Klassisk Yoga?

Senter for Klassisk yoga er et enkeltmannsforetak eiet av Bente Helene Schei, og er ikke tilknyttet paraplyorganisasjoner.

 

Informasjon om deg

Vi samler inn følgende opplysninger: Navn, adresse, mobilnummer, mailadresse når kundene melder seg på kurs. Kundene sender oss disse opplysningene via påmeldingsskjemaet på verketyoga.no, epost eller telefon. Opplysningene er nødvendig for å kunne sende faktura via vårt regnskapsprogram, og for å sende relevant informasjon om kurset de går på og kurstilbudet vårt forøvrig. Vi mottar også opplysninger om navn, mobilnummer og mail når kunder tar kontakt med oss via vårt kontaktskjema på senterforklassiskyoga.no

 

Det blir ikke delt opplysninger om deg til andre.

bottom of page