top of page

Yogalærer

Bente Helene Schei

Bente Helene Schei er en erfaren yogalærer og underviser i klassisk yoga og meditasjon.

Bente Helene Schei har drevet med yoga mer enn 25 år. Hun har 3,5 års utdanning fra Yogalærerskolen i Norge, og har etterutdanning i yoga for gravide og deltatt på retreater i Norge og i utlandet. Hun holder kurs og foredrag gjennom Senter for Klassisk Yoga og har holdt kurs på Jar i Bærum i 15 år.

 

Bente utdannet seg til jurist ved Universitetet i Oslo, men opplevde at det var vanskelig å finne tid til å kombinere jobbkarriere med familieliv, helse og trening. Yoga ble løsningen. Yogaen bidro til fysisk og psykisk styrke og overskudd, og gjennom kurs og undervisning har Bente kunne dele dette med andre.

 

Bente ønsker å gjøre yoga tilgjengelig for alle som er interessert. Klassisk yoga favner hele mennesket; både kroppen og sinnet involveres gjennom fysiske stillinger, pusteteknikker, mental trening, avspenning og meditasjon. Den store bredden av øvelser og teknikker betyr at alle vil kunne finne noe de liker og behersker på det nivået de er.

 

Grunntanken bak Bentes yogaundervisning er at yoga er enkelt. Det finnes nær sagt ingen grenser for hvem som kan gjøre yoga, eller hvor og når det kan gjøres. Selv med litt yoga kan du få svært stor uttelling.

Bente har gitt ut to bøker om yoga; YOGA helt enkelt! og YOGA for glede og energi. 

Mobil: + 47  91 16 61 70

E-post: bente.schei@sfky.no

Medlem av Norsk Yogalærerforbund

 

bottom of page